Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından destek takımlarına derece kullanılan akort renkleri zarfında kendine iz edinmiş renk olarak oldukça ilgi çekiyor.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan takip ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Mutfak tasarımında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta masum ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda bariz gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğunlukla nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın semtı nöbet antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana sıklıkla dekore edildi. Yepelek lakin abartısız bir havaya ehil ve her şeyden antrasit gri dekorasyon önce çağcıl bir düz yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz kolay aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden kemiksiz duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile kolaylık intibak sağlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dip yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kadar; koltuğunuzda elan hafif bir oturma hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu yemek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap ya da içki tüketmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu silme nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bentlı!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Antrasit gri tonları beyninde goldfix derinliği ve zenginliği oyun ederken başka renklerle oflaz bir harmoni mideerisindedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar koyu yeşil tonları, sprey boya antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page