sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar aşiyan dekorasyonunda çağdaş bir güzel duyu derdest etmek isteyenler dâhilin dört dörtlük bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda merasimsiz ve albenili bir hava oluşturur.

Yoğun antrasit rengi, sarih antrasit rengine kıyasla epey hararetli bir renktir. Yeğin bir renk olamsının yüzı silsile sair dominant renklerle bile berenarı yararlı bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Evinizde katıksız bir hüküm yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun antrasit renk tonları klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir antrasit renk tonları hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların cihetı aralık çağcıl mobilyalarla da kıyak bir intibak bâtınindedir.

Antrasitin rahatlıkla geçim katkısızlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruhsal etki mekana işleklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her katman arasında yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek dâhilin yeterince kurumalıdır.

Odanın henüz kolayca aydınlanmasını katkısızlar. Daha aydınlık bir zemin oluşmasını katkısızladığı midein odadaki öbür tezyinî ürünlerin elan kabartılı olmasını katkısızlar.

kolaylık erişim imkanı tanılamar. Ekstra konforun doğruca bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama antrasit gri dekorasyon birebir gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri büyük bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir hava kazanmıştırrır.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya temellamıştır.

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page